fbpx

4 Kötelező mérlegképes kreditpont ajándékba!

Próbáld ki 4.000,- Ft helyett, kuponkóddal ingyen az online képzésünket és szerezz 4 kreditpontot!

→ Online képzés

→ Kockázatok nélkül

→ Díjmentesen

A 4 kredites kötelező kreditpontos kurzus az alábbi modult tartalmazza:

1. modul: ADÓ-1_2023.

Az egyéni vállalkozók jövedelemadózási lehetőségei, az extraprofitadók és adóeljárási változások 2022. második félévében és 2023-ban

Így tudsz rendelni

  1. Az alábbi űrlapon add meg a díjmentességre jogosító kuponkódodat!
  2. Töltsd ki az adatokat!
  3. A megrendelés elküldése után kapsz egy visszaigazoló emailt a belépési adatokkal és megkapod a hozzáférést az Oktatási oldalon a képzési anyagokhoz..
  4. Amikor meghallgattad az előadást, kiállítjuk a tanúsítványt a 4 kreditpontról.

Garantált a kreditpontjaid megszerzése

Az E-learning rendszerünk gondoskodik arról, hogy előírásszerűen vihesd végig a tanulási folyamatot, és biztosan megkapd a kreditpontjaidat.

Kik vagyunk?

Benedek-Csaba-050kerek.png

Az egyik legrégebbi hazai könyvelő cég.

 

A Pénzügyminisztérium honlapján az “Akkreditált szervezetek” közzétételi listán a 2/2009.-es PM akkreditációs sorszámmal az első helyen szerepelünk.

 

2013 óta mi szerveztük az MKOE részére azokat a képzéseket, amelyek révén a tagjaink évente megkapták a szervezeti tagságért járó évi 2 kreditpontot.

0 +
Képzési nap
0
Hallgató
0
Kreditpont

Vélemények azoktól, akik nálunk végeztek

“Volt szerencsém a tavalyi képzésen részt venni, hálás köszönetünk a kedvezményért, ezekben az ínséges időkben nagyon sokat számít a kisebb könyvelő irodáknak, ha spórolni tudnak a költségeken. Természetesen az ár – érték arány fenntartása mellett! Szakmai szempontból teljesen elégedettek voltunk a képzéssel, illetve az online megoldás révén nagyon jó volt, hogy rugalmasan, a saját időnkhöz egyeztetve tudtunk részt venni rajta.”
Kreditpontos képzés résztvevő - könyvelő 1
Tóthné Bárándi Anikó
“A tananyagok részekre vannak felbontva, ezért abbahagyható és később, akár másik napon folytatható a következő résszel. A lehetőségekhez képest voltak a tananyagban aktuális változások is, amik nagyon hasznosak voltak. Szerintem az ár-érték arány nagyon jó! ”
Kreditpontos képzés résztvevő
Rabi Tibor
“Már második alkalommal választottam a Kredit.Futár online képzését. Nagyon könnyen hozzáférhető, nincs helyhez kötve, saját időbeosztás szerint végezhetem el a továbbképzést. Az előadók felkészültek, az előadásokban, sok számomra aktuális témát találtam. A képzés ára is kedvező, s ez is egy szempont lehet a választásnál. ”
Kreditpontos képzés résztvevő - könyvelő 2
Ökrösné Kovács Katalin
“Nagyon felkészült előadók, érthető, és lényegre törő előadásokkal. A témák nem specifikusak, minden terület egyaránt hasznosítani tudja az itt megszerzett tudást. Az eddigi legjobb kötelező továbbképzés!!!”
Kreditpontos képzés résztvevő - könyvelő 1
Davidovics Ágota
“Ajánlom mindenkinek a Kredit.Futár online képzését, a témák aktuálisak, érthetőek, az előadók felkészültek. Érthető és alapos magyarázat tartozott a képzés megtekintéséhez. A képzés ára is rendkívül kedvező. Gyors segítség nyújtást kaptam az ügyintézőtől.”
Kreditpontos képzés résztvevő - könyvelő 2
Molnár Edit
“Bárhonnan el tudom végezni, és ráadásul bármikor. Ha elakad a rendszer pl. internet szakadás miatt, akkor nem kell elölről kezdeni. Az előadók profik, felkészültek, és beszélnek az aktualitásokról is. Ár-érték arányban is a legjobb. Csak ajánlani tudom.”
man-silhouette-02
Máté Csaba

Tötsd ki az alábbi űrlapot és perceken belül megkezdheted a kurzust: