fbpx

Tetszett amit tapasztaltál?

Folytasd velünk, szuper kedvezménnyel!​

Szerezd meg mind a 16 kreditpontodat kényelmesen, a tavalyi ár közel feléért

→ Online képzés

→ Pénzvisszafizetési garanciával

→ 2023.december 20-ig

Ez a kötelező kreditpontos képzés az alábbi modulokból áll:

2. modul: SZVIT-1_2023.

Számviteli változások a 2022. évi XLV. törvény alapján, a könyvviteli zárlat

3. modul: SZVIT-2_2023.

Devizás ügyletek számviteli kezelése, pénzügyi lízing és bérlet számvitele

4. modul: ADÓ-2_2023.

SZJA, EKHO, Járulék, SZOCHÓ, ÁFA, társasági adó, KIVA változásai 2022. évközben és 2023. év elején. Adóhatósági ellenőrzés szabályai 2023-ban

Így tudsz rendelni

  1. Az alábbi űrlapon add meg az emailben kapott kuponkódodat!
  2. Töltsd ki az adatokat!
  3. A megrendelés elküldése után kapsz egy visszaigazoló emailt a belépési adatokkal és megkapod a hozzáférést az Oktatási oldalon a képzési anyagokhoz.. (ahogyan a korábbi urzusodnál)
  4. Amikor meghallgattad az előadást, kiállítjuk a tanúsítványt a 12 kreditpontról. (Ha nincs szükséged 12 pontra, akkor nem kell végighallgatnod, csak a meghallgatott kurzusokról állítunk ki tanúsítványt)

Rendeld meg a következő 12 kredit értékű képzést kedvezményes áron!

Garantált a kreditpontjaid megszerzése

Az E-learning rendszerünk gondoskodik arról, hogy előírásszerűen vihesd végig a tanulási folyamatot, és biztosan megkapd a kreditpontjaidat.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha a megrendelés után bármikor úgy döntesz, hogy nem nálunk szeretnéd megszerezni a kreditpontjaidat, akkor 

  1. Küld egy emailt az info@kreditpontoskepzeskonyveloknek.hu email címre!
  2. A tárgy mezőbe írd be: „Pénzvisszafizetési garancia”, a levélbe pedig írd le a regisztrált felhasználói adatokat (név, email cím, számlázási név)!
  3. Ezt követően mi további kérdés nélkül, 3 munkanapon belül visszautaljuk Neked a befizetett képzési díjat!
  4. Töröljük az adataidat a képzési rendszerünkből. 

A garancia érvényesítésére a regisztrációt követően 14 nap áll a rendelkezésedre.

Kik vagyunk?

Benedek-Csaba-050kerek.png

Az egyik legrégebbi hazai könyvelő cég.

 

A Pénzügyminisztérium honlapján az “Akkreditált szervezetek” közzétételi listán a 2/2009.-es PM akkreditációs sorszámmal az első helyen szerepelünk.

 

2013 óta mi szerveztük az MKOE részére azokat a képzéseket, amelyek révén a tagjaink évente megkapták a szervezeti tagságért járó évi 2 kreditpontot.

Képzési nap
0 +
Hallgató
0
Kreditpont
0

Vélemények azoktól, akik nálunk végeztek

“Volt szerencsém a tavalyi képzésen részt venni, hálás köszönetünk a kedvezményért, ezekben az ínséges időkben nagyon sokat számít a kisebb könyvelő irodáknak, ha spórolni tudnak a költségeken. Természetesen az ár – érték arány fenntartása mellett! Szakmai szempontból teljesen elégedettek voltunk a képzéssel, illetve az online megoldás révén nagyon jó volt, hogy rugalmasan, a saját időnkhöz egyeztetve tudtunk részt venni rajta.”
Kreditpontos képzés résztvevő - könyvelő 1
Tóthné Bárándi Anikó
“A tananyagok részekre vannak felbontva, ezért abbahagyható és később, akár másik napon folytatható a következő résszel. A lehetőségekhez képest voltak a tananyagban aktuális változások is, amik nagyon hasznosak voltak. Szerintem az ár-érték arány nagyon jó! ”
Kreditpontos képzés résztvevő
Rabi Tibor
“Már második alkalommal választottam a Kredit.Futár online képzését. Nagyon könnyen hozzáférhető, nincs helyhez kötve, saját időbeosztás szerint végezhetem el a továbbképzést. Az előadók felkészültek, az előadásokban, sok számomra aktuális témát találtam. A képzés ára is kedvező, s ez is egy szempont lehet a választásnál. ”
Kreditpontos képzés résztvevő - könyvelő 2
Ökrösné Kovács Katalin
“Nagyon felkészült előadók, érthető, és lényegre törő előadásokkal. A témák nem specifikusak, minden terület egyaránt hasznosítani tudja az itt megszerzett tudást. Az eddigi legjobb kötelező továbbképzés!!!”
Kreditpontos képzés résztvevő - könyvelő 1
Davidovics Ágota
“Ajánlom mindenkinek a Kredit.Futár online képzését, a témák aktuálisak, érthetőek, az előadók felkészültek. Érthető és alapos magyarázat tartozott a képzés megtekintéséhez. A képzés ára is rendkívül kedvező. Gyors segítség nyújtást kaptam az ügyintézőtől.”
Kreditpontos képzés résztvevő - könyvelő 2
Molnár Edit
“Bárhonnan el tudom végezni, és ráadásul bármikor. Ha elakad a rendszer pl. internet szakadás miatt, akkor nem kell elölről kezdeni. Az előadók profik, felkészültek, és beszélnek az aktualitásokról is. Ár-érték arányban is a legjobb. Csak ajánlani tudom.”
man-silhouette-02
Máté Csaba

Miért válassz bennünket?

1. indok

100% gondoskodást kapsz! Ha elkezdted a tanulást, akkor mindig, mindenről értesítést kapsz, így tudni fogod, hogy a kreditpontok megszerzésére még mennyi időd van még.

2. indok

Pénzvisszafizetési garanciát kapsz! Visszafizetjük a képzés teljes díját, ha úgy döntesz, hogy nem nálunk szerzed meg a kreditpontjaidat! A visszafizetés részletei ITT!

Rendeld meg most és perceken belül hallgathatod!