fbpx
Kredit.Futár logo

Gyakori kérdések (GYIK)

A leggyakoribb problémák, kérdések, elakadások

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, problémákat a kötelező mérlegképes könyvelői kreditpontok megszerzése kapcsán, melyeket az e-learning működése során tapasztaltunk, vagy hallgatóink kérdezték tőlünk.

Lapozd végig a kérdéseket, ha nem találsz választ a problémádra, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@kreditpontoskepzeskonyveloknek.hu email címen!

Kattints a sorok előtti + jelre, hogy lásd a téged érdeklő választ:

Ha a kurzusok hallgatása során elakadtál, nem működik úgy a rendszer ahogy szeretnéd, akkor az alábbi linkre kattintva töltsd le a használati kisokosunkat, melyben képernyőképekkel és magyarázatokkal segítünk a rendszer eredményes használatában:

Kisokos letöltése pdf-ben

A jelentkezéseket 2023. december 20-ig fogadjuk. A korábbi évek tapasztalatai alapján azonban azt javasoljuk, ne hagyd az utolsó pillanatra a képzés elkezdését!

Ha az átutalásos fizetési módot választottad, kérlek az utalásnál pontosan add meg a díjbekérő sorszámát. A rendszer így be tudja azonosítani a befizetést és automatikusan megtörténik a beiratkozás és már küldjük is a belépési adatokat emailben!

 

Fontos! Ha egy cégnél többen regisztráltok, utalásos fizetés esetén minden díjbekérőt külön utaljatok el, a közleményben a helyes sorszámmal.

A rendszer a regisztrációhoz köti a díjbekérők sorszámát, ezért csak akkor hagyja jóvá a beíratást, ha az adott sorszámra érkezik a befizetés.

 

Ahogy tavaly is, idén is díjazzuk azon hallgatóink közreműködését, akik a kurzusok értékelésével, visszajelzésekkel segítik munánkat. 

Ha részt vettél ebben a felmérésben, akkor áprilisban kaptál egy levelet, amelyben szerepel egy kedvezményt adó kuponkód.

 

Vannak továbbá olyan szervezetek, amelyek tagjai jogosultak bizonyos kedvezményekre, részükre szintén emailben, névre szólóan küldünk kuponkódot.

 

Sajnos az elmúlt évben tapasztaltunk visszaélési kísérletet is a kuponokkal kapcsolatban, ezért itt is felhívjuk a figyelmet arra, hogy egy kupont, csak egyszer vehet igénybe egy hallgató!

Ha most regisztráltál, akkor várj pár percet, emailben kapod meg a bejelentkezési adataidat a nevalaszolj@adoszabaszat.hu címről. Ellenőrizd a spam / promóciók mappát is. Ha ezzel a jelszóval nem tudsz belépni, akkor:

 

A belépési oldalon add meg azt email címedet, amivel regisztráltál és kattints jobb oldalt az „Elfelejtette felhasználónevét vagy jelszavát?” kérdésre. Kövesd az oldalon megjelenő útmutatót. Pár percen belül a rendszer készít Neked egy új jelszót, amivel be tudsz lépni.

A tanúsítványt a kurzusok meghallgatása után letöltheted a képzés felületéről, illetve megküldjük a PM-nek.

Első lépésben nézd végig az itt feltett kérdéseket és válaszokat. Ha nem találod a kérdésedre a választ, vagy specifikus a kérdésed, kérlek írd meg emailben az info@reditpontoskepzeskonyveloknek.hu email címre. Kollégáink amint tudnak válaszolnak és megoldják a problémát!

Ha rendszer szintű probléma áll fent, arról minden hallgatónk értesítést kap emailben. A hiba kijavitását követően szintén emailben értesítjük valamennyi hallgatónkat.

2023. december 20. követően nem tudunk támogatást biztosítani a kurzusok elvégzéséhez

A Google Chrome böngészőben előfordulhat az a jelenség, hogy az „Iskolai végzettség” mezőt nem tudja kinyitni. Ebben az esetben kattintson a mezőbe (sárgára vált a kerete) és a le-fel nyilakkal ki tudja választani a megfelelő végzettséget.

A legtöbb esetben a Firefox, vagy a Microsoft Edge böngészők ilyenkor is jól működnek – próbálja ezekkel megnyitni az oldalt.

Természetesen igen! Többen jeleztétek, hogy a mérlegképes könyvelői regisztrációhoz szeretnétek meghallgatni a kurzusokat, ebben az esetben, értelem szerűen még nincs mérlegképes regisztrációs számotok. Az e-learning kurzus meghallhatásáról ilyenkor manuálisan állítunk ki tanúsítványt, azonban ezt érdemes a jelentkezés előtt jelezned felénk. Adunk egy jelentkezési felületet, ahol nem kötelező kitölteni a regisztrációs szám mezőt. Írj egy emailt ide: info@kreditpontoskepzeskonyveloknek.hu

A megrendelésedhez tartozó bizonylatokat emailben küldjük meg a regisztráció, illetve a díj beérkezésekor az info@kreditpontoskepzeskonyveloknek.hu email címről. Kérlek keress rá a leveleződben, illetve a spam mappában is.

Amennyiben nem találod, kérlek írj nekünk emailt ugyanerre a címre.

Az átutalásos fizetéseket is automatizáltan kezeljük, ezért előfordulhat, hogy a rendszer nem érzékeli helyesen a díjbekérőhöz tartozó utalást (pl. a közlemény rovatban a díjbekérő sorszámában elütés van)

 

Fontos! Ha egy cégnél többen regisztráltok, utalásos fizetés esetén minden díjbekérőt külön utaljatok el, a közleményben a helyes sorszámmal. A rendszer a regisztrációhoz köti a díjbekérők sorszámát, ezért csak akkor hagyja jóvá a beíratást, ha az adott sorszámra érkezik a befizetés.

 

Ha ennek ellenére sem sikerül, írj nekünk emailt az info@kreditpontoskepzeskonyveloknek.hu címre és megkeressük az elakadást a folyamatban.

A beiratkozáskor előfordulhat, hogy a visszaigazoló levél spam mappába kerül, vagy gmail esetén a promóciók fül alá érkezik meg. Kérlek, ellenőrizd a postafiókod ezen mappáit is, vagy keress rá a levél feladójára: nevalaszolj@adoszabaszat.hu

Előfordulhat, hogy az űrlap kitöltése után a „Megrendelem a képzést” gombra kattintva látszólag nem történik semmi. Ennek több oka lehet:

  • Lassú az internet kapcsolat – ebben az esetben légy türelmes, a gomb felirata meg fog változni „Feldolgozás…„-ra és a regisztráció megkezdődik!
  • Valamiért megszakad az adatkapcsolat a kitöltés és az elküldés között – Töltsd ki ismét az űrlapot és küldd el!
  • Hiányzik egy kötelezően kitöltendő adat az űrlapról – Nézd végig a mezőket, a hiányzó adatnál hibaüzenetet találsz; javítás után küldd el a regisztrációt!

Ha egyik megoldás sem vezet eredményre, próbáld meg elölről kezdeni a regisztrációt. Kattints a főoldalra, vagy az emailben kapott regisztrációs linkre.

Ha ez sem vezet megoldásra, kérlek jelezd nekünk az info@kreditpontoskepzeskonyveloknek.hu email címen!

A kötelező mérlegképes kreditpontok megszerzésének határideje az év utolsó napja, azaz december 31. Ez az előadások meghallgatásának befejezését jelenti!

Nem javasoljuk, hogy az utolsó pillanatra hagyd, hiszen bármi közbejöhet az év végén, ami miatt kicsúszol a határidőből.

Háttér támogatást december 20-ig tudunk biztosítani, ezért javasoljuk, hogy legkésőbb akkorra tűzd ki a kreditpontok teljesítését!

Az előadásokat a hallgatás megkezdésétől számítva 60 napon belül be kell fejezned, máskülönben az ebbe fektetett időd elvész! Ha a végső határidőig még van idő, akkor újrakezdheted a hallgatást.

Javasoljuk, hogy amint lehet hallgasd meg az előadásokat! Egyrészt a határidő miatt, másrészt azért, mert egyben hallgatva sokkal többet tudsz belőle profitálni.

NEM! Semmiképpen se hallgass két, vagy több előadást egyszerre, mert ezzel elveszíted azokat a krediteket, amiket a párhuzamosan hallgatott előadésokkal szerenél. Az eLearning rendszer bizonyos esetekben előfordul, hogy engedi ezt a tevékenységet, de a PM felé megküldi a hallgatási naplót, amiben szerepel az előadások hallgatásának kezdete és vége. Ha átfedés van az időpontok között, akkor a tanúsítvány érvényét veszíti! Kérünk, erre fokozottan ügyelj!

December 31. után nem tudod befejezni a képzést, az e-Learning felület lezár. (A PM egyébként sem fogadja el a késett teljesítést)

December 31. után nem tudod befejezni a képzést

Frissítsd a hallgatói oldalt az e-learning rendszerben, és kapcsold ki az összes szűrőt!

Ellenőrizd a hallgatói állapotod, az egyes kurzusok meghallgatásának befejezését, hallgasd végig az összes kurzust!

Ha így sem jelenik meg a letöltés lehetősége, kérlek írj nekünk az info@kreditpontoskepzeskonyveloknek.hu email címre és segítünk!

A rendszer a jelentkezéskor megadott adatokból dolgozik. Előfordulhat, hogy valamit elgépeltél.

Kérlek írj nekünk az info@kreditpontoskepzeskonyveloknek.hu email címre és segítünk!

A jutalékokat és az egyes ajánlóhoz tartozó ajánlások állapotát az ajánlói oldalon tartjuk nyilván, külön-külön minden ajánló partnerünk számára. Lépj be az emailben kapott linken az email címeddel és jelszavaddal erre a felületre és látni fogod a hozzád tartozó ajánlások és jutalékok állapotát!

A jutalékokat év végén összesítjük és egyösszegben fizetjük ki ajánló partnereinknek.

Az ajánlói rendszer ahhoz az ajánlóhoz társítja a jutalékot, akinek az ajánlói linkjére a regisztrált hallgató először kattintott!

Ez azt jelenti, hogy ha Te ajánlottad először a képzést egy kollégádnak, akkor is Te leszel jogosult a jutalékra, ha később, egy másik kolléga ajánlásából érkezve regisztrál a hallgató. Éppen ezért érdemes minél előbb elküldened az ajánlást, hogy elsőként Tőled érkezzen a regisztrációs felületre az, akinek ajánlottad a képzést.

A gyakori kérdéseket folyamatosan bővítjük, ennek ellenére előfordulhat, hogy nem találod meg a kérdésedre a választ.

Ebben az esetben, bátran írj az info@kreditpontoskepzeskonyveloknek.hu email címre és segítünk megoldást találni a kérdésedre!